Συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αγρότες στο Σύνταγμα, αλλά και μέσα στη Βουλή: «Η διαδήλωση των αγροτών είναι κραυγή αγωνίας για τα αυτονόητα» (22/02/2024)

Πλεύση Ελευθερίας

Στο Παναγροτικό Συλλαλητήριο συμμετείχε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία οι αγρότες υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό. Διατηρεί άλλωστε ζεστή σχέση μαζί τους, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα και τους υπερασπίζεται όταν υφίστανται διώξεις για τους αγώνες τους.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνομίλησε με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων από όλη την Ελλάδα, ενώ συζήτησε και με πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να ενισχύσουν τη φωνή των αγροτών.
«Η σημερινή διαδήλωση των αγροτών είναι κραυγή αγωνίας για τα αυτονόητα, για τη ζωή τους, για την επιβίωσή τους, για τα παιδιά τους» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ. Παράλληλα, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπογράμμισε πως «η Πλεύση Ελευθερίας είναι στο πλευρό τους και θα τους υπερασπιστούμε, μέχρι να δικαιωθούν».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

Στη συνέχεια, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, υποδέχθηκε 2 αντιπροσωπείες αγροτών, από τη Θεσσαλία και τη Μεσσηνία, στα γραφεία της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή για να συζητήσει αναλυτικά μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη στάση της κυβέρνησης απέναντί τους, ενώ εξέφρασε για ακόμη μία φορά την αμέριστη στήριξή της στα αιτήματά τους. Η πρώτη ομάδα αντιπροσώπων ήταν από τη Λάρισα, το Ζάρκο, τη Φαρκαδώνα, τα Τρίκαλα, ενώ η δεύτερη, από τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε πρόσφατα τα μπλόκα Σταφανοβικείου, Πλατυκάμπου, Επανωμής, αλλά και την Agrotica, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας και η Επικεφαλής της έχουν πραγματοποιήσει πλήθος επισκέψεων στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για τα θέματα των αγροτών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις δύο συναντήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τις αντιπροσωπείες των αγροτών στη Βουλή: