Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Κρήτη – Δευτέρα 20 Μαϊου 2019 και Τρίτη 21 Μαϊου 2019!

Πλεύση Ελευθερίας

Στο νησί που συμβολίζει το πνεύμα της αντίστασης του Ελληνικού Λαού απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την Ανεξαρτησία, την Δημοκρατία και την Ελευθερία, θα βρίσκεται την Δευτέρα 20-5-2019 και την Τρίτη 21-5-2019 η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ημέρα μάλιστα που κορυφώνονται οι επετειακές εκδηλώσεις για την Μάχη της Κρήτης. Θα συνοδεύεται από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές  του κόμματος Ελένη Καραγεωργοπούλου, συμβολαιογράφο και Θεόδωρο Τσούλα, Δικηγόρο Ρεθύμνου.

Στις 15.00 περίπου θα παραχωρήσει συνέντευξη ζωντανά στο Κεντρικό Δελτίο της Νέας Τηλεόρασης, στα Χανιά, ενώ στην συνέχεια θα περπατήσει στους δρόμους της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με τους πολίτες για το διακύβευμα των εκλογών και για τις θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας.

Στις 19.30 θα μεταβεί στον Γαλατά Χανίων, όπου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις στα Χανιά για την Μάχη της Κρήτης, αποτίοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές της Αντίστασης του νησιού απέναντι στους ναζί εισβολείς και εκφράζοντας την σταθερή και αταλάντευτη θέση της και της Πλεύσης Ελευθερίας για την Διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών.

Μετά την εκδήλωση θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, όπου θα περπατήσει στους δρόμους της πόλης, με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές και θα έχει συνομιλία με τους πολίτες.

Την Τρίτη 21-5-2019 η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μεταβεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

Ενημερώνουμε για τις θέσεις και το πρόγραμμά μας!

Για #δημοκρατία και λαϊκή #κυριαρχία

Ενάντια στα #Μνημόνια και στη #Συμφωνία_των_Πρεσπών

Για διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών.

#plefsieleftherias #koitame_mprosta