Παρέμβαση για τις Εξελίξεις σε Διεθνές Επίπεδο

Πλεύση Ελευθερίας

Μέσα στον ορυμαγδό των γεγονότων σε διεθνές επίπεδο, οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει στη χώρα.

Για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, είναι σημαντικό να ξέρουμε ποιοι την εποφθαλμιούν, ποιοι την αφήνουν ανυπεράσπιστη και ποιοι την έχουν ήδη παραδώσει.

Με τα Μνημόνια παραδόθηκε η δημοκρατική κυριαρχία της χώρας. Καταλύθηκε η δημοκρατία. Οι εξουσίες δεν ασκούνται πια στο όνομα του λαού, ούτε με βάση την εντολή του, όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Οι δανειστές, με προεξάρχουσα την Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε. μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία τους. Οικειοποιήθηκαν τις υποδομές και τα στρατηγικά εργαλεία της, μέσω των λεγόμενων ιδιωτικοποιήσεων, του ξεπουλήματος.

Με το 3ο Μνημόνιο, η Κυβέρνηση Τσίπρα κι ο Παυλόπουλος δέχθηκαν επίσημα ότι κανένας νόμος δεν θα ψηφίζεται στην Ελληνική Βουλή χωρίς προηγούμενη έγκριση των δανειστών. Δεν νομοθετεί η Βουλή, νομοθετούν οι δανειστές.

Με τη Συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας του Μαρτίου 2016, η Κυβέρνηση Τσίπρα δέχθηκε επίσημα την παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στο ελληνικό έδαφος και στα νησιά του Αιγαίου

Με την συμμόρφωση στις εντολές των Αμερικανών, για ένταξη του γειτονικού μας κράτους στο ΝΑΤΟ, Κυβέρνηση και δήθεν αντιπολίτευση δέχονται να παραδώσουν και την Μακεδονία, παραχωρώντας πρώτα τη χρήση του ονόματος. Δέχονται για άλλη μια φορά την παρεμβατική αποσταθεροποίηση της περιοχής των Βαλκανίων

Με την πρόσκληση Παυλόπουλου-Τσίπρα στον Ερντογάν, δέχθηκαν να ανοίξει όλα τα θέματα αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας, με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσα από το Μαξίμου και το Προεδρικό

Με την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία, δέχθηκαν την κατάλυση του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Με τη στάση τους για τους 8 εκζητούμενους Τούρκους, δέχονται την κατάλυση του διεθνούς κεκτημένου σε επίπεδο ασύλου, κράτους δικαίου και διεθνούς προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Με την ύπουλα χλιαρή στάση στην σκανδαλώδη σύλληψη και ενοχοποίηση των 2 στρατιωτικών μας, δέχονται στην πράξη την λήψη ομήρων από την Τουρκία, προς διαπραγμάτευση

Αυτά έχουν δεχθεί, αυτά κάνουν αυτοί που κυβερνούν

Με τη σύναψη συμφωνίας εξοπλισμών με τον Τραμπ, που πυροδοτεί την αποσταθεροποίηση και την αβεβαιότητα στην Εγγύς και Μέση Ανατολή,

Με τη σύναψη συμμαχίας με το κράτος-εγκληματία, Ισραήλ, και την εγκατάλειψη του Παλαιστινιακού λαού,

Έχουν καταρρίψει ένα-ένα όλα τα θεσμικά και δικαιικά κεκτημένα στα οποία η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βασίσει την άμυνα και την υπεράσπιση της κυριαρχίας και της ακεραιότητάς της.

Το διεθνές δίκαιο δεν το υπερασπίζεσαι με δηλώσεις, αλλά με την έμπρακτη άρνηση υπαναχώρησης από τις αρχές του και την αντίσταση στην κατάλυσή του.

Οι πομπώδεις δημόσιες δηλώσεις και οι παλληκαρισμοί αυτών που έχουν παραδώσει και παραδοθεί, όπως οι σημερινές δηλώσεις του Παυλόπουλου, δεν αποτελούν υπεράσπιση του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας. Αποτελούν ανεύθυνη επίδειξη, με διακύβευση της ειρήνης και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουμε καλά. Την πατρίδα μας δεν θα την υπερασπισθούν ούτε οι επιτετραμμένοι των δανειστών, ούτε οι διεθνείς πάτρονες.

Την πατρίδα μας μπορούμε και οφείλουμε να την υπερασπισθούμε μόνον εμείς. Και το πρώτο βήμα υπεράσπισής της είναι η αποκατάσταση της δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Χωρίς αυτές, η πατρίδα μας είναι ακρωτηριασμένη και μισή.

Πρώτος στόχος της εξωτερικής πολιτικής του λαού μας δεν μπορεί να είναι άλλος από το χτίσιμο συμμαχιών για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Και πρώτοι σύμμαχοι σε αυτόν τον στόχο μας, είναι οι πολίτες άλλων χωρών, οι λαοί που συμμερίζονται το πάθος για ελευθερία, ειρήνη, δημοκρατία.

Αυτοί, και όχι οι κατακτητές, θα είναι οι υπερασπιστές και οι συμμαχητές μας.